Zemplén infó
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2019. Július 18. 18:02, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Tovább melegszik az idő a hétvégén

Tovább melegszik az idő a hétvégén

A hétvégén sok lesz a napsütés és tovább melegszik az idő, vasárnap néhol akár 34 fok is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.

Pénteken több órára kisüt a nap. Emellett elszórtan, kisebb eséllyel az északkeleti, keleti tájakon fordulhat elő zápor, zivatar. Csak zivatarok környezetében lehetnek erős vagy viharos széllökések. Hajnalban általában 12 és 17 fok között alakul a hőmérséklet, de néhol ennél pár fokkal hűvösebb is lehet. Napközben 26-31 fokig melegszik a levegő.

Szombaton nagyrészt napos időre lehet számítani. Északkeleten néhol zápor, zivatar alakulhat ki, másutt nem valószínű csapadék. A legalacsonyabb hőmérséklet 13-19, a legmagasabb hőmérséklet 27-32 fok között várható.

Vasárnap is napos lesz az idő, majd észak felől átmenetileg megnövekszik a felhőzet. Helyenként - nagyobb eséllyel északon, északkeleten - alakulhat ki zápor, zivatar. A minimumhőmérséklet 15-21, a maximumhőmérséklet 29-34 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben.

Címkék: eső, meleg, nap, Napsütés, nyár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket

2024. Szeptember 19. 15:28, csütörtök | Belföld

Árvíz - OVF: megkezdődött a Duna tetőzése a Szigetköznél