Zemplén infó
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2014. December 08. 14:46, hétfő | Belföld
Forrás: MTI

Tízkilométeres torlódás az M1-esen Komáromnál

Tízkilométeres torlódás az M1-esen Komáromnál

Az M1-es autópálya komáromi csomópontjánál tíz kilométer hosszú torlódás alakult ki, mert egy baleset miatt a forgalmat az 1-es útra terelik - tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. hétfőn az MTI-vel.

Pécsi Norbert Sándor elmondta, érdemesebb már korábban Tatánál vagy Tatabányánál letérni az 1-es főútra. Az autópályára Nagyszentjánosnál lehet visszatérni.
A megyei katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az autópálya Budapest felé vezető oldalán a reggeli órákban a bábolnai csomópontnál egy tartálykocsi személyautóval ütközött, majd átszakította a szalagkorlátot és a Győr felé vezető oldalon is összeütközött egy kamionnal.
A tartálykocsi üzemanyag adalékot szállított, ezt a helyszínen átfejtik. A kamion élelmiszerből álló rakománya az úttestre szóródott, a balesetben személyi sérülés nem történt. A műszaki mentés idejére mindkét oldalon lezárták az autópálya érintett szakaszát.

Címkék: Baleset-közút

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket