Zemplén infó
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2014. Február 24. 07:35, hétfő | Belföld
Forrás: MTI

Teljes útzár a káposztát szállító traktor balesete miatt a 451-es úton

Teljes útzár a káposztát szállító traktor balesete miatt a 451-es úton

Káposztát szállító traktor pótkocsija borult árokba Szentesnél hétfőn hajnalban, ezért le kellett zárni a 451-es elkerülőút érintett szakaszát – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-t.

A közlemény szerint egy pótkocsit vontató traktor Szentes felől Csongrád irányába haladt a 451-es főúton, amikor – eddig ismeretlen okokból – a jármű pótkocsija az árokba borult. Az érintett szakaszt a műszaki mentés és a baleseti helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták. A balesetben a traktor sofőrje sérült meg, őt a mentők kórházba szállították.
A Szentesről Csongrádra tartó autósok a 451-es főút helyett a Csongrádi úton juthatnak el a városban, a Csongrád felől érkezők pedig a körforgalomból egyenesen továbbhajtva érhetik el Szentes belvárosát.

Címkék: Baleset-közút

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket