Zemplén infó
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2019. Március 08. 15:01, péntek | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Szünetel az e-matricák értékesítése vasárnap hajnalban

Szünetel az e-matricák értékesítése vasárnap hajnalban

Karbantartás miatt vasárnap hajnali egy és négy óra között szünetel az úthasználati jogosultságok értékesítése – közölte a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. pénteken az MTI-vel.

A karbantartás ideje alatt a megszokott szolgáltatások (e-matrica és viszonylatijegy-értékesítés, alacsonyegyenleg-értesítés, bírságriasztás) nem lesznek elérhetőek.

Felhívták az autósok figyelmét, hogy a fizetős útszakaszokra ebben az időszakban is csak érvényes úthasználati jogosultság birtokában lehet felhajtani. Ezért a NÚSZ azt javasolja az érintetteknek, hogy úthasználati jogosultságaikat még a karbantartás kezdete előtt vásárolják meg az ematrica.nemzetiutdij.hu, illetve a hu-go.hu weboldalakon, a NÚSZ Zrt. ügyfélszolgálati irodáiban és viszonteladó partnereinél, vagy a Nemzeti Mobilfizetési Rendszeren keresztül (SMS-ben, weben vagy mobilalkalmazás segítségével).

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket

2024. Szeptember 19. 15:28, csütörtök | Belföld

Árvíz - OVF: megkezdődött a Duna tetőzése a Szigetköznél