Zemplén infó
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2016. December 01. 10:17, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Szünetel az e-matrica és az e-útdíj értékesítés vasárnap

Szünetel az e-matrica és az e-útdíj értékesítés vasárnap

Karbantartás miatt vasárnap hajnali 1 és 3 óra között szünetel az úthasználati jogosultságok értékesítése - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ) az MTI-hez csütörtöki közleményében.

A tájékoztatás szerint ebben az időszakban nem lesz lehetőség e-matricát és HU-GO viszonylati jegyet váltani, valamint egyenleget feltölteni interneten keresztül bankkártyával.

Nem lehet majd ezeket a szolgáltatásokat igénybe venni személyesen az ügyfélszolgálati irodákban és a NÚSZ viszonteladó partnereinél, illetve nem lesz lehetőség e-matricát vásárolni a Nemzeti Mobilfizetési Rendszeren (NMFR) keresztül, SMS-ben, weben és applikációval sem.

A szolgáltató ezért azt kéri, hogy az érintettek az úthasználati jogosultságot elővételben vegyék meg még a karbantartás előtt, a díjköteles útszakaszra való felhajtáskor ugyanis már rendelkezni kell érvényes jogosultsággal.

A karbantartás a fedélzeti eszközt (OBU-t) használó ügyfeleket nem érinti, de gondoskodniuk kell arról, hogy a megjelölt időszakra is rendelkezzenek megfelelő egyenleggel - közölte a NÚSZ.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket