Zemplén infó
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2013. Június 09. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: technika.us

Sony Xperia M - belépő szintű okostelefon olcsón

Sony Xperia M - belépő szintű okostelefon olcsón

Az idei év hatodik, közülük pedig a legkisebb okostelefonját készül piacra dobni a Sony, nevezetesen a Sony Xperia M-et, mely duál SIM-es változatban is kapható lesz.

A Sony-nak ebben az évben átlagosan minden hónapra jut egy okostelefon-újdonsága. A június sem kivétel ezalól, hiszen a japán gyártó a minap bejelentette a Sony Xperia M és a Sony Xperia M Dual érkezését. A kettő között csupán az a különbség, hogy a "dual" szócskával illetett modell két SIM kártyát is tud kezelni. A Sony 2013-as palettájának legkompaktabb méreteivel rendelkező okostelefonja 4 colos, karcolásvédelemmel ellátott, 854 x 480 pixel felbontású érintőkijelzővel, kétmagos, 1GHz-es processzorral, 4GB beépített memóriával, Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszerrel, 5 megapixeles, HDR képességű hátlapi kamerával és VGA előlapi kamerával rendelkezik. Ehhez olyan funkciók társulnak, mint a HSDPA, a Wi-Fi, a GPS, valamint a ClearAudio+, az xLOUD és a 3D Surround Sound hangtechnológia, a tárolóhely pedig microSD kártyával bővíthető. A készülék emellett támogatja az olyan NFC-képes eszközökhöz való csatlakozást, mint például a legújabb Bravia TV vagy az SBH20-as vezeték nélküli sztereó headset.

Mind a Sony Xperia M, mind pedig az Xperia M Dual elérhető lesz fekete, lila és fehér színben is, de az egy SIM-es változat sárgában is rendelkezésre áll majd. A gyártó szerint a belépő szintű okostelefonok megvásárlásáért nem kell mélyen a zsebünkbe nyúlnunk, de erre őszig még várnunk kell.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket