Zemplén infó
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2011. Október 14. 14:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Mikor ültetik be Tóth Vera petesejtjét a húgának?

Mikor ültetik be Tóth Vera petesejtjét a húgának?

Tóth Gabi már sokszor beszélt arról, mennyire vágyik rá, hogy anya lehessen, de erre korábbi nőgyógyászati műtétei miatt kicsi az esély. Az új hír szerint azonban nővére petesejtje megoldást jelenthet!

Tóth Gabinak egy nőgyógyászati műtét után kivették az egyik petefészkét, és bár a másik még megvan, az is súlyosan roncsolódott. 18 évesen közölte vele az orvos, hogy nagyon kevés esély van arra, hogy természetes módon teherbe essen. "Úristen, mi lesz, ha nem lehet, én hogy fogom ezt átélni? Teljesen összeroppantam idegileg, azt mondtam, hogy ez nem történhet meg velem! - nyilatkozta Gabi a Fókusznak. "De bízom még a csodákban." Szűk baráti körben Gabi és nővére, Vera már beszéltek arról: ha kell, segítik egymást a gyerekvállalásban. Mivel Gabi elvileg képes lenne kihordani egy babát, csak a fogantatás a gond, ezért az egyik kézenfekvő megoldás a petesejt adományozás. Hazánkban lehetőség van arra, hogy a rokonok petesejtet adományozzanak egymásnak, ahogy például Rippel Feri feleségének a saját nagynénje tette. Gabit minden támogatja a párja, Roli, aki már készen áll arra, hogy családot alapítsanak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 15. 08:56, vasárnap | Bulvár

Semjén Zsolt: menthetetlen, visszataszító és botrányos néhány pap közelmúltbeli botránya

Menthetetlennek, visszataszítónak és botrányosnak nevezte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes annak a néhány papnak a közelmúltbeli botrányát, amelyek - mint mondta - \"az egyházat és a keresztény közéletet egyaránt megrázták\".

2024. Szeptember 13. 07:00, péntek | Bulvár

Az étterem kamerafelvételei alapján jött rá a NAV, hogy bevételeinek egy részét eltitkolja a cég

Nem is hinné, milyen agyafúrtak a NAV ellenőrei.

2024. Szeptember 10. 07:40, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve a horvátországi Plitvicei-tavaknál

Idősebb férfire támadt egy medve a Plitvicei-tavaknál Horvátországban, az őt ápoló orvosok szombat este közölték, a férfi állapota stabil - közölte internetes oldalán a horvát közszolgálati televízió (HRT).

2024. Szeptember 06. 08:26, péntek | Bulvár

A Nélküledet játssza a legújabb zenélő út Magyarországon

Hatvan és Lőrinci között, a 21-es főúton készült el Magyarország harmadik zenélő útburkolata