Zemplén infó
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2013. Július 02. 05:00, kedd | Belföld
Forrás: MNO

Megmutatta magát a Huawei Ascend W2

Megmutatta magát a Huawei Ascend W2

A hivatalos bemutató előtt egy kínai kiállításon fotózhatták le a Huawei készülő modelljét.

Egy kínai kiállításon hivatalosan is megmutatta a nagyközönség számára a Windows Phone 8 alapú készülékét a Huawei. A bejelentés előtt álló modell a középkategória alsó részének sűrűjébe érkezik majd, és várhatóan rövidesen megtörténik a hivatalos bemutatása is.

A 9,9 mm vékony W2-be egy 4.3″-es, 480×800 pixel felbontású kijelző kerül, kétmagos processzora 1,4 GHz-en működik majd, RAM-ból pedig 512 MB-ot helyeztek el a fedél alá a mérnökök. A hátoldali kamera 8 megapixel felbontású, az elkészült képeket pedig a 8 GB-os beépített memóriába menthetjük, mely microSD-vel tovább bővíthető. A kék, sárga és piros színben elérhető hátlap alá egy 1700 mAh-es akkumulátor került, ám az üzemidőt egyelőre nem hozták nyilvánosságra. A 300 dolláros áron bemutatkozó készülék pontos megjelenési idejét még nem árulta el a Huawei, de valószínű, hogy rövidesen erre is sor kerül.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:51, péntek | Belföld

Liget Budapest - Még ebben az évtizedben megnyithatja kapuit a Városligetben az Új Nemzeti Galéria - Videó

Amennyiben az Új Nemzeti Galéria kivitelezése 2025-ben megkezdődhet, az intézmény még ebben az évtizedben megnyitja kapuit a Városligetben - tájékoztatta a Városliget Zrt. az MTI-t csütörtökön.

2024. Október 04. 07:45, péntek | Belföld

Szárazabbra fordul az idő október első hétvégéjén

2024. Október 04. 07:44, péntek | Belföld

Szijjártó Péter : Németország budapesti nagykövete súlyosan beavatkozott Magyarország belügyeibe

Németország budapesti nagykövete tegnapi beszédében hazánk szuverenitását sértő módon, súlyosan beavatkozott Magyarország belügyeibe - írta a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Október 04. 07:43, péntek | Belföld

Elindult a Digitális Állampolgárság Program

A kormány elindította a Digitális Állampolgárság Programot, amellyel - többek között - már mobiltelefonon is lehetséges személyazonosságot igazolni