Zemplén infó
2024. október 22, kedd - Előd

Hírek

2011. December 17. 07:06, szombat | Sport
Forrás: mno.hu/MTI

Magyar a világ legjobbja

Magyar a világ legjobbja

Nagy Lászlót, a Barcelona magyar játékosát választották az év legjobb kézilabdázójának a handball-planet.com című internetes szaklap szavazásán, amelyen több mint 6500 szurkoló vett részt a világ minden tájáról.

A portál jellemzése szerint „az elmúlt évtized egyik legnagyobb sportági sztárja” kapta a legtöbb voksot (33,1 százalék), míg a második helyen a dán Mikkel Hansen (30,1), a harmadikon pedig a bosnyák Danijel Saric (12,76) végzett. A honlap úgy véli: Nagynak oroszlánrésze volt abban, hogy a katalán gárda idén megnyerte a Bajnokok Ligáját, és 12. barcás szezonjában odáig jutott, hogy minden idők legjobb csapatának szimbóluma lett.

Az átlövő számára ez már a második elismerés volt pénteken, korábbi klubja, a Pick Szeged és a Délmagyarország által rendezett szavazás alapján ugyanis ő lett az elmúlt 50 év legjobb szegedi kézilabdázója is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 22. 10:36, kedd | Sport

Bajnokok Ligája - Újra találkoznak a legutóbbi döntősök

Kedden kilenc mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája alapszakasza, a harmadik forduló első játéknapján újra találkozik az előző idény két döntőse: a címvédő Real Madrid a Borussia Dortmundot fogadja.

2024. Október 21. 08:16, hétfő | Sport

Labdarúgó NB I - Emberhátrányban is legyőzte a Fehérvárt a Ferencváros

A címvédő Ferencváros 30 percig emberhátrányban futballozva is 2-0-ra legyőzte a vendég Fehérvárt a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójának vasárnap esti rangadóján, s ezzel visszaállt az élre a tabellán.

2024. Október 20. 08:57, vasárnap | Sport

La Liga - Modric megdöntötte Puskás rekordját