Zemplén infó
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2011. Október 30. 14:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Koós János minden másodpercben elsírja magát

Koós János minden másodpercben elsírja magát

Koós János lelke is elérzékenyül, ha kis unokájával, Rozival lehet együtt. Az ország sztárnagypapái a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában vallottak a gyerekekkel együtt töltött percekről.

Fekete László, Koós János és Verebes István sem tud kifogyni a sztorizgatásból, főleg, ha unokáikról és a velük töltött percekről van szó. A három nagypapa közül talán Koós János a legérzékenyebb, ő ugyanis bevallotta: ha Rozi unokája nála van, minden másodpercben képes elsírni magát.

- Ő egy kicsit elkényeztetett gyerek. Azt mondja: "nagyapó, csak veled vagyok hajlandó fürödni." Két-három napig nálunk van és, ha eljön az este, beülünk a kádba kettesben. Múltkor, mikor fürdés után elkezdtem borotválkozni, csak nézett. Aztán azt mondta: "nagypapó, olyan a hasad, mintha öreg lennél!" - mesélte a kedves történetet Koós János, aki gyakran elérzékenyül a gyerek közelében.

Fekete Laci elárulta, hogy ő nem fürdik kádban, így a közös fürdőzés náluk nem is fordulhat elő, ami viszont a sírást illeti, épp fordítva működik.

- Amikor az unokám másfél éves korában meglátott engem alsónadrágban, elsírta magát. Kérdeztem is a feleségemet, hogy ilyen rosszul nézek ki? - mosolygott az erős nagypapa.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.