Zemplén infó
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2012. Március 03. 14:11, szombat | Belföld
Forrás: mno.hu / MTI

Kategóriája egyik legszebbje a Jaguar XF kombi

Kategóriája egyik legszebbje a Jaguar XF kombi

Nyilvánosságra hozta a hivatalos adatokat a Genfben bemutatkozó XF kombiról a Jaguar.

Hosszú felvezetőkampány után a Jaguar a hivatalos adatokat és fotókat is nyilvánosságra hozta az XF Sportbrake-ről. Talán nem túlzás kijelenteni, hogy kategóriája egyik legszebbje az új családi modell, a Jaguar dizájnerei nagyon elegáns és sportos hátsó részt álmodtak az autóra.

A kupésan lejtő tetővonal ellenére a csomagtartó is viszonylag nagyméretű, alaphelyzetben 550 literes, ami az üléstámlák ledöntésével 1675 literre növelhető. A kombiban a hátsó utasoknak 48 milliméterrel nagyobb fejtér jut, további jó pont, hogy teljesen sík padlót lehet kialakítani rakodáshoz.

A kombi mindössze 5 milliméterrel hosszabb a szedánnál, az új karosszériaelemek miatt üresen 70 kilóval nehezebb. A 2,2 literes dízelmotor több változatával és a háromliteres hathengeres benzinessel kerül piacra a hátsókerekes XF Sportbrake, a váltó nyolcfokozatú automata lesz.

Az értékesítés az idei harmadik negyedévben kezdődik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket