Zemplén infó
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2013. November 10. 08:00, vasárnap | Belföld
Forrás: technika.us

HTC M8 - hírmorzsák és kémfotó a 2014-es csúcsmodellről

HTC M8 - hírmorzsák és kémfotó a 2014-es csúcsmodellről

Már készülőben van a tajvani székhelyű HTC 2014-es zászlóshajója, a HTC M8, melyről a minap néhány információ látott napvilágot egy kémfotó társaságában.

Egyelőre csak pletykák keringenek szakmai körökben arról, hogy milyen is lesz a HTC One utóda, a 2014-es év egyik csúcstelefonja. Ezek szerint 2.2GHz-es Qualcomm Snapdragon 800 processzorral és 3GB RAM-mal felszerelkezve fog érkezni a HTC M8-as. Az szinte biztos, hogy Android operációs rendszer fog futni rajta, de hogy melyik verzió, az egyelőre kérdéses, de vélhetően a HTC Sense UI 6 felhasználó interfésszel egészül majd ki. Kijelzője 5 vagy 5.2 colos lesz 2K, azaz 2048 x 1080 pixel felbontással. Ezek tehát közel sem hivatalos információk, mint ahogy az alábbi kémfotó sem a minőségéből elnézve.

HTC M8 (?) - egyelőre ennyi...

Homályos, elmosódott, sötét, mégis talán annyi megállapítható a fénykép alapján, hogy az ujjlenyomat-olvasó a kamera fölött kapott helyet. Emellett úgy tűnik, hogy a készülő HTC M8-as elődjénél, a HTC One-nál sokkal vékonyabb lesz.

Remélhetőleg nem kell sokáig várni arra, hogy hivatalos specifikációs adatok érkezzenek a HTC-től.

Címkék: htc, HTC M8, okostelefon

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket