Zemplén infó
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2020. November 16. 12:03, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok

Háztetőre menekült a rendőrök elől – VIDEÓ

Háztetőre menekült a rendőrök elől – VIDEÓ

A monori zsaruk egy ház kéményébe kapaszkodva fogták el azt a 34 éves férfit, aki ellen öt elfogatóparancs is volt érvényben.

A rendőrök tudomására jutott információk alapján, -szervezett akció keretén belül- indultak a monorierdei férfi elfogására, akit több, korábban elkövetett lopás miatt is köröztek a hatóságok – közölte a rendőrség.

A 34 éves férfit 2020. november 14-én délután lakóhelyén várták a rendőrök. Érkezését követően, mit sem sejtve parkolt le autójával a háza előtt, azonban váratlanul a kocsi mögé álltak a rendőrök, jelezvén, hogy intézkedés következik. A férfi tudta, körözik, ezért kipattant a kocsiból és futásnak eredt. Az egyenruhások üldözőbe vették, több ház kerítését átmászva követték a férfit, végül egy tetőn, kéménybe kapaszkodva adta fel magát.

A rendőrök B. Istvánt elfogták, megbilincselték, a Monori Rendőrkapitányságra előállították, majd a Fővárosi Büntetés-Végrehajtási Intézetbe kísérték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket