Zemplén infó
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2017. Június 17. 09:20, szombat | Belföld
Forrás: mti

Halálra késelte férjét egy 66 éves nő

Halálra késelte férjét egy 66 éves nő

Őrizetbe vették a rendőrök a 66 éves V. Józsefnét, akit gyanúsítottként hallgattak ki a fővárosban péntek délután mellkason szúrt, majd a helyszínen életét vesztő 65 éves V. József meggyilkolásával összefüggésben

- közölte a rendőrség honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Az életvédelmi nyomozók a nőt a kihallgatását követően őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatását - közölte késő este a police.hu.

A gyilkosság egy XVI. kerületi Zrínyi utcai lakásban történt, a cinkotai nő előzetes szóváltást követően egy késszúrással ölte meg a férjét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 05. 08:54, szombat | Belföld

Lezárják Ferencváros egy részét egy második világháborús bomba hatástalanítása miatt

Lezárják a főváros IX. kerületének egy részét egy második világháborús bomba hatástalanítása miatt szombaton, a korlátozások érintik a Rákóczi híd és a Déli összekötő vasúti híd forgalmát is.

2024. Október 05. 08:50, szombat | Belföld

Fővárosi Közgyűlés - Budapest működése érdekében konstruktív munkára készülnek a fővárosi frakciók

Budapest működése érdekében konstruktív munkára készülnek a Fővárosi Közgyűlés képviselőcsoportjai, amelynek vezetői a testület pénteki alakuló ülésen fejtették ki ezzel kapcsolatos elképzeléseiket.

2024. Október 04. 07:51, péntek | Belföld

Liget Budapest - Még ebben az évtizedben megnyithatja kapuit a Városligetben az Új Nemzeti Galéria - Videó

Amennyiben az Új Nemzeti Galéria kivitelezése 2025-ben megkezdődhet, az intézmény még ebben az évtizedben megnyitja kapuit a Városligetben - tájékoztatta a Városliget Zrt. az MTI-t csütörtökön.