Zemplén infó
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2019. Április 26. 10:50, péntek | Belföld
Forrás: police.hu

Gázpisztollyal arcon lőtte volt barátnője új szerelmét egy 21 éves

Gázpisztollyal arcon lőtte volt barátnője új szerelmét egy 21 éves

Elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a gödöllői rendőrök azt a 21 éves aszódi férfit, aki gázpisztollyal arcon lőtte volt barátnője új párját.

A 21 éves B. Gábor csütörtökön 19 óra körül megjelent autójával Bagon az Ipari Parkban, ahol a volt barátnője és annak 26 éves párja kutyát sétáltattak. B. Gábor ekkor szidalmazni kezdte a fiatal nőt, majd előzetes szóváltást követően a 26 éves férfit arcon ütötte.

Ezt követően a támadó a kocsijából kivett egy gáz- és riasztó fegyvert, amivel a sértettet arcon lőtte, majd a helyszínről elhajtott.

A lövés következtében a 26 éves férfi az elsődleges orvosi vizsgálatok alapján nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Az esetről a volt barátnő bejelentést tett a rendőrségen. A gödöllői rendőrök a férfit még aznap este Hatvanban elfogták, majd a Gödöllői Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

A Gödöllői Rendőrkapitányság az aszódi férfi ellen súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket