Zemplén infó
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2020. December 08. 18:09, kedd | Bulvár
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Ezek uralták a Twittert 2020-ban

Ezek uralták a Twittert 2020-ban

A Fekete párduc című képregényfilm sztárjának, Chadwick Bosemannek a halálhíre lett idén a világszerte legtöbbször megosztott és az eddigi legtöbb kedvelést begyűjtött poszt a Twitteren

- közölte hétfőn a mikroblogportál, amelynek felhasználóit Donald Trump amerikai elnök és a BTS dél-koreai fiúbanda tartotta még lázban idén.

Boseman családjának augusztus 28-i bejegyzését, amelyben leírták, hogy a 43 éves színész vastagbélrák következtében elhunyt, csaknem 7,6 milliószor "kedvelték".

Donald Trump amerikai elnök, aki maga is lelkes Twitter-felhasználó, volt az a személy, akiről világszerte a legtöbbet tweeteltek idén, rögtön utána Joe Biden várható amerikai elnök, majd a májusban Minneapolisban rendőri intézkedés közben meghalt afroamerikai George Floyd következik a sorban.

A BTS dél-koreai fiúbanda egymást követő negyedik éve lett a "legtweeteltebb" zenei előadó az Egyesült Államokban.

A legtöbbször megosztott és legtöbbet kedvelt bejegyzések rangsorában második lett Barack Obama korábbi amerikai elnök megemlékezése a januárban balesetben elhunyt Kobe Bryantről.

A hashtagek közül a #COVID19 volt a legnépszerűbb, második helyen a #BlackLivesMatter végzett.

Címkék: twitter

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.