Zemplén infó
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2014. Augusztus 02. 09:42, szombat | Belföld
Forrás: MTI

Elképesztő: a villamos elé löktek egy idős nőt a Margit hídnál

Elképesztő: a villamos elé löktek egy idős nőt a Margit hídnál

A villamos elé lökték azt az idős nőt, akit pénteken Budapesten, a Margit híd budai hídfőjénél halálra gázolt egy szerelvény. A gyanúsítottat a helyszínen elfogták, az ügyben emberölés gyanúja miatt indul eljárás.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján azt közölte: az eddigi adatok szerint a 4-es és 6-os villamos megállójában A. Áron Gergely megrúgott egy ott várakozó idős nőt, aki ennek következtében a jármű elé esett. A nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A 41 éves férfit egy utas tartotta vissza, amíg a Készenléti Rendőrség kiérkező járőrei el nem fogták. A rendőrség azt kéri, hogy jelentkezzen az az utas, aki a férfit visszatartotta.

Az ügyben a BRFK életvédelmi osztálya emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indít eljárást - áll a közleményben.

Az Országos Mentőszolgálat korábban azt közölte, hogy a mentők a helyszínen már csak a nő halálának a tényét tudták megállapítani.

A történtek miatt egy ideig pótlóbuszok jártak a 4-es és a 6-os villamosok helyett a Széll Kálmán tér és a Jászai Mari tér között.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket