Zemplén infó
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2019. Április 16. 09:47, kedd | Belföld
Forrás: mti - illusztráció:police.hu

Dühében eltörte öt hónapos kisfiának karját egy brutális férfi

Dühében eltörte öt hónapos kisfiának karját egy brutális férfi

Súlyosan bántalmazhatta öt hónapos kisfiát egy ötvöskónyi férfi, a bíróság a Somogy Megyei Főügyészség ügyészének indítványára letartóztatta a gyanúsítottat.

Az apa a megalapozott gyanú szerint február és április között többször is erőszakos magatartást tanúsított gyerekével szemben, mert feldühítette a sírása – tájékoztatta a főügyészség az MTI-t kedden.

Egyszer úgy megrángatta a csecsemő jobb karját, hogy eltört a felkarcsontja, és bántalmazta a kisfiú védelmére kelő élettársát is.

A feltételezett elkövetőt védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértés, kiskorú veszélyeztetése, valamint kapcsolati erőszak miatt vonhatják felelősségre – közölték.

A nyomozás során igazságügyi orvos szakértő bevonásával vizsgálják, hogy a bántalmazás következtében a gyermeknek keletkezett-e súlyosabb, esetleg közvetlen vagy közvetett életveszéllyel járó sérülése – jegyezték meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket