Zemplén infó
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2018. Február 09. 14:45, péntek | Belföld
Forrás: police.hu

Beteg kisfiú kívánságát teljesítették a soproni rendőrök

Beteg kisfiú kívánságát teljesítették a soproni rendőrök

Egy beteg kisfiú szülei írtak levelet a Soproni Rendőrkapitányság vezetőjének. Az egyenruhások pedig ezt követően teljesítették a hároméves Péter kívánságát.

A Soproni Rendőrkapitányság vezetője, Szabó Jenő ezredes kapott levelet tavaly decemberben egy fertőszentmiklósi családtól. A szülők beteg kisfiúk kívánságának teljesítését kérték a rendőrkapitányság vezetőjétől. Leírták, hogy gyermekük, a 3 és fél éves Péter nagy álma, hogy igazi rendőrautóban ülhessen. Azt is elmondták, hogy kisfiúkra január hónapban betegsége miatt súlyos műtétek várnak, de ha felépül, akkor nagyon szeretnék, ha ezt a kívánságát teljesíthetnék.

A soproni rendőrök azonnal igent mondtak a szülők kérésére és a kisfiú felépülését követően csütörtök délután meglátogatták a családot. Kiss Laura hadnagy apró ajándékokkal is kedveskedett Péternek, majd a ház előtt közösen megnézték a rendőrség egyik szolgálati autóját.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ezúton is sok egészséget és boldogságot kíván a családnak és Péternek!

Címkék: beteg, kisfiú, rendőr, Sopron

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket