Zemplén infó
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2013. Július 18. 05:00, csütörtök | Belföld
Forrás: MNO

Az utcán kapták lencsevégre a Motorola csúcsmodelljét

Az utcán kapták lencsevégre a Motorola csúcsmodelljét

A Google ügyvezető elnökének kezében fotózták le a Motorola készülő mobilját.

Bizony van előnye annak, ha az ember a Google vezetőségének tagja. A magas fizetésen kívül például az is a pozitív vonzatai közé tartozik, hogy nyugodtan használhatjuk a bemutató előtt álló készülékeket. Kapva az alkalmon, Eric Schmidt, a cég ügyvezető elnöke nemrég az augusztus elsején lelepleződő Motorola X-szel mutatkozott. Az úriember meg sem próbálta takargatni a fejlesztés alatt álló modellt, így szerencsés újságírók több képet is készíthettek róla.

Információk szerint a Motorola újdonsága leginkább szolgáltatásaival igyekszik majd rabul ejteni a vásárlókat. Ezt támasztják alá azok a pletykák, hogy a készülékbe „mindössze” 720 p felbontású kijelző, kétmagos, 1,7 GHz-es processzor és 2 GB ram kerül. Bár ezek az adatok nem rosszak, semmiképpen sem mondhatjuk, hogy elegendőek lennének a felső kategóriába. Az amerikai gyártónak mindenesetre nagy szüksége van egy sikeres készülékre, mivel az eladásai hosszú ideje nem az elvárások szerint alakulnak, és ezen mindeddig a Google sem tudott változtatni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:51, péntek | Belföld

Liget Budapest - Még ebben az évtizedben megnyithatja kapuit a Városligetben az Új Nemzeti Galéria - Videó

Amennyiben az Új Nemzeti Galéria kivitelezése 2025-ben megkezdődhet, az intézmény még ebben az évtizedben megnyitja kapuit a Városligetben - tájékoztatta a Városliget Zrt. az MTI-t csütörtökön.

2024. Október 04. 07:45, péntek | Belföld

Szárazabbra fordul az idő október első hétvégéjén

2024. Október 04. 07:44, péntek | Belföld

Szijjártó Péter : Németország budapesti nagykövete súlyosan beavatkozott Magyarország belügyeibe

Németország budapesti nagykövete tegnapi beszédében hazánk szuverenitását sértő módon, súlyosan beavatkozott Magyarország belügyeibe - írta a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Október 04. 07:43, péntek | Belföld

Elindult a Digitális Állampolgárság Program

A kormány elindította a Digitális Állampolgárság Programot, amellyel - többek között - már mobiltelefonon is lehetséges személyazonosságot igazolni