Zemplén infó
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2017. Október 10. 07:16, kedd | Külföld
Forrás: mti

Agyonlőtt egy 19 éves egyetemista egy rendőrt Texasban

Agyonlőtt egy 19 éves egyetemista egy rendőrt Texasban

Agyonlőttek egy rendőrt helyi idő szerint hétfőn a texasi műszaki egyetemen, az intézmény lubbocki kampuszát pedig egy időre lezárták.

Az egyetemi rendőrirodától segítséget kértek az egyik kollégiumi szobából. Két rendőr vonult ki, a szobában pedig kábítószert találtak. Az egyik diákot előállították, ám a gyanúsított ekkor fegyvert rántott, és fejbe lőtte az egyik rendőrt - derül ki az egyetem tájékoztatásából.

A rendőr azonnal meghalt, a gyilkos pedig elmenekült. Miközben a rendőrség különleges egységei épületről épületre átfésülték az egyetemi kampuszt, azonosították az elkövetetőt. A 19 éves Hollis A. Danielst helyi idő szerint este 11-kor fogták el a lubbocki sportstadion mellett.

A rendőrség egyelőre nem szolgált további részletekkel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 18. 06:00, szerda | Külföld

Mario Draghi: Európa drámai változások előtt áll

2024. Szeptember 17. 15:04, kedd | Külföld

Gátszakadás Lengyelországban, 25 ezres települést árasztott el a víz - Videó

A Lengyelországban található 25 ezer fős Klodzkót érte ez az árvíz, ahol az átszakadt gát teljesen elöntötte a települést.

2024. Szeptember 17. 07:46, kedd | Külföld

Másfél millióra emelte az orosz katonai állomány létszámát Vlagyimir Putyin

Száznyolcvanezer fővel másfél millióra növeli az orosz fegyveres erők katonai állományának létszámát Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfőn kiadott rendelete.

2024. Szeptember 17. 07:37, kedd | Külföld

Újabb merényletet terveztek Donald Trump ellen

Donald Trump köszönetet mondott hétfőn az amerikai Titkosszolgálatnak és a hatóságoknak azért, hogy megakadályozták az ellene készülő merényletet, miközben Joe Biden elnök elítélte a megkísérelt politikai gyilkosságot.