Zemplén infó
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2018. Február 13. 10:40, kedd | Bulvár
Forrás: mti

A héten kerül a mozikban a Valami Amerika 3

A héten kerül a mozikban a Valami Amerika 3

Hivatalosan csütörtöktől játsszák a hazai mozik, de már szerdától, Valentin-naptól vetítik a Valami Amerika 3-at. Herendi Gábor alkotása akcióvígjáték, az előző részek főszereplőivel.

"Akik látták az előző két részt, ezt is szeretni fogják, de szerintem azok is, akiknek ez lesz az első Valami Amerika. Borzasztóan pörgős, nagyon vicces, sok színészt felvonultató film, amelyen az elővetítéseken is sokat nevettek az emberek" - foglalta össze Herendi Gábor, a mozi rendezője, társproducere az M1 aktuális csatorna kedd délelőtti műsorában.

A Valami Amerikát 2002-ben, folytatását tíz évvel ezelőtt mutatták be a mozik. A Valami Amerika 3-ban is látható a főszereplő három fivér, Pindroch Csaba, Szabó Győző és Hujber Ferenc, illetve az előző két filmben szintén fontos szerepet alakított Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja és Szervét Tibor is. Herendi Gábor elmondta, hogy hét új karakter is feltűnik az új történetben, amelynek műfaja akcióvígjáték és kevésbé zenés film.

Mint elhangzott, a három részt egymás után (összesen mintegy 5,5 órában) levetítik kedden 17 órától a fővárosi Cinema City Arénában a Valami Amerika Maraton keretében.

Herendi Gábor a műsorban elmondta, hogy Valami Amerika 4 nem lesz, a trilógiával lezárul a történet.

Címkék: film, mozi, valami amerika

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:57, péntek | Bulvár

A Deltát vezető mesterséges intelligencia a műsor képeinek szerkesztésében is részt vesz

Nemcsak a Delta műsorvezetője a Bíró Ada nevű mesterséges intelligencia, már a műsor képeinek szerkesztésében is részt vesz - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtöki adásában.

2024. Szeptember 15. 08:56, vasárnap | Bulvár

Semjén Zsolt: menthetetlen, visszataszító és botrányos néhány pap közelmúltbeli botránya

Menthetetlennek, visszataszítónak és botrányosnak nevezte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes annak a néhány papnak a közelmúltbeli botrányát, amelyek - mint mondta - \"az egyházat és a keresztény közéletet egyaránt megrázták\".

2024. Szeptember 13. 07:00, péntek | Bulvár

Az étterem kamerafelvételei alapján jött rá a NAV, hogy bevételeinek egy részét eltitkolja a cég

Nem is hinné, milyen agyafúrtak a NAV ellenőrei.

2024. Szeptember 10. 07:40, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve a horvátországi Plitvicei-tavaknál

Idősebb férfire támadt egy medve a Plitvicei-tavaknál Horvátországban, az őt ápoló orvosok szombat este közölték, a férfi állapota stabil - közölte internetes oldalán a horvát közszolgálati televízió (HRT).