Zemplén infó
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2018. Július 28. 07:06, szombat | Belföld
Forrás: police.hu - fotó: pixabay

25 millió forintot sikkasztott, hogy pókerezhessen

25 millió forintot sikkasztott, hogy pókerezhessen

A 33 éves férfi társtulajdonosa volt annak a cégnek, amit megkárosított. A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást.

Egy debreceni férfi tett feljelentést a rendőrségen 2015 júliusában arról, hogy az általa alapított cég bankszámlájáról közel 25 millió forint tűnt el. A rendőrök széleskörű adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként megállapították, hogy a pénzt a cég másik tulajdonosa, C. József vette le a bankszámláról azért, hogy saját költségeit tudja rendezni. A nyomozás adatai szerint a férfi hónapokon keresztül vagy személyesen banki ügyintézés során vagy ATM-ből bankkártyájával vett fel pénzt a cég számlájáról.

Az ügy felderítése során a rendőrök megállapították továbbá azt is, hogy C. József az eltulajdonított pénz nagy részét internetes póker versenyekre költötte. A rendőrök sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak nyomozást a nyíregyházi lakossal szemben.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket